Απεργια Τεταρτη - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ - Πανελλήνιο Σωματείο ... : Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων ελλάδας (οτοε) ως.

Απεργια Τεταρτη - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ - Πανελλήνιο Σωματείο ... : Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων ελλάδας (οτοε) ως.. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε: Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ.

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Νέα απεργία πραγματοποείται στην ελλάδα την τετάρτη 2 οκτωβρίου. Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ...
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ... from www.e-simerini.com
Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Σε απεργιακό κλοιό την τετάρτη 16 ιουνίου η χώρα, ημέρα ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου στη. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου.

Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το. Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα.

THIVA POST: ΛΑΡΚΟ 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΕΚΘ
THIVA POST: ΛΑΡΚΟ 24 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΕΚΘ from 1.bp.blogspot.com
Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το. Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00.

Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ.

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Σε απεργιακό κλοιό την τετάρτη 16 ιουνίου η χώρα, ημέρα ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου στη. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ.

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των.

SkiathosLife
SkiathosLife from i1.wp.com
Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ.

Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των.

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων ελλάδας (οτοε) ως. Σε 24ωρη απεργία μετατρέπει η αδεδυ την αρχική 4ωρη στάση εργασίας που είχε ανακοινώσει για την τετάρτη 16 ιουνίου για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook